Werkwijze

Nagelstudio Karo staat voor hygiëne, professionaliteit, en gebruik van degelijke producten.
De perfecte verzorging van jouw nagels en handen is bij mij de eerste prioriteit.

Hoe ga ik te werk?

Ik heb me gespecialiseerd in gelnagels en soak-off (afweekbare gel en semi-permanente nagellak) en werk met professionele producten van Gelish en Nail-Artist. Je hebt keuze uit een groot assortiment glitters en kleuren, extravagant of juist een heel natuurlijke look. De service wordt verder aangevuld met nagelverlenging, nagelreparatie, french manicure, full color, fantasie en fading nagel, stiletto nagels en een ontspannende handmassage.
Ook Gelish op teennagels behoort tot de mogelijkheden.

Met (erge) nagelbijters heb ik veel ervaring. Wil je van deze gewoonte af, of wil je terug met mooie nagels pronken, dan zorg ik voor de juiste oplossing (vraag vrijblijvend inlichtingen). Ik heb een recent workshop “specialisatie nagelbijtkuur” achter de rug!

Wil je graag eens iets speciaal? Nail-art is een uitdaging voor mij!

Nail-Artist Nail-Artist


Ik ga anders te werk als menige nagelstyliste!
De voorbereiding van de natuurlijke nagels (prep) is heel belangrijk, niet alleen voor de hechting van de kunstnagel, maar ook om het ontstaan van bacteriën en schimmels te voorkomen! Ik probeer hier extra aandacht aan te besteden en je zal het verschil ook merken, je nageltjes gaan hierdoor ook veel langer mee! Vraag achter een gratis proefnagel, ik zal je overtuigen!
Werkwijze Nagelstudio Karo