Opleidingen

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag starten als nagelstyliste? Volg dan onze opleiding tot manicurist en word soak-off expert in slechts drie lessen! Nagelstyliste Karo behaalde zowel een diploma Bachelor Educator alsook het diploma Gelish Dip Master Educator. Je bent bij Nagelstudio Karo dus zeker in goede handen en kan steeds rekenen op een kwalitatieve en professionele opleiding.


Tijdens onze workshops werken we steeds individueel of in kleine groepjes zodat je de nodige begeleiding krijgt bij het leren plaatsen van kunstnagels. Een goede opvolging vanaf het begin is namelijk erg belangrijk. Ook korte workshops zijn mogelijk bij Nagelstudio Karo. Deze worden steeds uitgewerkt op basis van jouw specifieke vraag.


U krijgt bovendien de kans om te werken met enkele van onze bekende producten zoals het paradepaardje Nail-Artistdat zowel voor de soak-off als voor de gepigmenteerde kleurengels, gekend staat voor schitterende kleuren en een super kwaliteit. Ook het merk acrylproducten Harmony krijgt een plaats in de opleiding en de groothandel.


Hiernaast kan je ook werken met Gelish, hét product voor de professionele manicurist dat de beste kwaliteit en het mooiste resultaat levert. Gelish is hét toonaangevende merk in de nagelwereld. Dit is overduidelijk aangezien de merknaam ondertussen al is uitgegroeid tot overkoepelende term voor deze nagelbehandeling. Bij Gelish is het van cruciaal belang dat enkel goedopgeleide manicuristen ermee aan de slag gaan en er steeds goede kwaliteit geleverd wordt. Het is ook daarom dat het Manicurist Examen in 2012 in het leven werd geroepen.


Kijk zeker een keer op de facebookpagina van Nagelstudio Karo, daar vind je de allernieuwste creaties en acties van de maand!Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze opleidingen.

Master Educator


Bachelor Educator